Een Marco heftafel is multi-inzetbaar

De heftafel is een betrouwbare liftoplossing voor uiteenlopende situaties. Zo worden schaarliften ingezet bij productielijnen of om ergonomische werksituaties te creëren. Ook hebben we meerdere distributiekanalen kunnen optimaliseren door de toepassing van een heftafel. Dit wordt ook wel een loading dock genoemd. De mogelijkheden van schaarliften zijn eindeloos.

Marco is ruim 70 jaar de producent van uw schaarlift. Een van onze belangrijkste kenmerken is het uitgebreide standaard aanbod. Ook worden er dagelijks maatwerk heftafels geproduceerd.

heftafel

Kies de gewenste specificaties voor uw heftafel


standaard heftafel

Standaard of maatwerk heftafels

Wij bieden een ruim programma aan standaard heftafels voor uiteenlopende toepassingen. Grote kans dus dat er een geschikt model voor u tussen zit. Uiteraard is het mogelijk om uw wensen door te geven, zodat wij uw heftafel op maat produceren. U kunt altijd contact opnemen met één van onze adviseurs om de mogelijkheden en uw situatie door te nemen.

Bekijk standaard modellen

of

Geef de gewenste maten door

Kies de juiste heftafel

Hieronder hebben we de heftafels getoond, maar dan verdeeld in categorieën. Zo kunt u eenvoudiger een keuze maken en bepalen welke oplossing voor u geschikt is. Door op de categorie te klikken, gaat u door naar een pagina waar meer uitleg gegeven wordt. Twijfelt u over het soort schaarlift dat u nodig heeft? Onze adviseurs staan altijd voor u klaar om u te adviseren. We komen ook graag bij u op locatie de situatie bekijken. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)88 234 0800.

Industriële heftafel

Industrieel

Laagbouw heftafel

Laagbouw

Laden en lossen heftafel

Laden/lossen

U- of E-vorm heftafel

U- en E-vorm

Dubbelschaar horizontaal heftafel

Dubbelschaar horizontaal

Dubbel verticaal heftafel

Dubbelschaar verticaal

Auto heftafel

Autolift

Budget heftafel

Economic line

Accessoires voor uw heftafel

De heftafel is voorzien van een groot aantal standaard componenten. Daarnaast kunnen we u ook een groot aantal accessoires aanbieden. Daarmee kunt u de heftafel een meerwaarde geven en geschikt maken voor de situatie. Denk aan bijvoorbeeld hekwerken voor veiligheid. Of een wielframe zodat de schaarlift verrijdbaar is. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden.

Bekijk alle accessoires
Accessoires voor een heftafel

Snel en vrijblijvend een offerte ontvangen voor een heftafel?

Offerte aanvragen