Een compacte hydraulische power unit met transparante tank zodat het oliepeil gemakkelijk gecontroleerd kan worden. De hydraulische unit is standaard voorzien van een overdruk ventiel. Zuig- en retourfilters zijn ingebouwd in de tank om het geluidsniveau te minimaliseren. De unit voldoet aan beschermingsklasse IP65 en de motor aan beschermingsklasse IP55, spat en druppel-dicht.

Het vierkante staalprofiel garandeert perfecte zijdelingse stabiliteit. Lange lagers bij alle bewegende delen verminderen de lagerbelasting; dit zorgt samen met de smeernippels voor alle draaipunten en geanodiseerde pinnen voor een verlengde levensduur van de schaarheftafel.

De schaararmen en bewegende delen hierin zijn met hoge precisie machinaal gefabriceerd. Dit garandeert een soepele werking en zorgt voor hoge nauwkeurigheid in de op- en neergaande beweging.

Aluminium geprofileerd veiligheidsframe om het risico op beknelling te verminderen.

Motor voldoet aan beschermingsklasse IP55.

De cilinders zijn voorzien van demping voor een soepele sluiting. Elke cilinder is uitgerust met een slangbreukventiel om te zorgen voor een onmiddellijke stop in geval van een buis- of slangbreuk.

Dubbele looprollen zorgen voor een perfecte verdeling van de belasting en elimineren dwarsbelastingen waardoor de levensduur wordt verlengd. Alle rollen zijn geanodiseerd.

Bovenste stand schakelaar, gemakkelijk in te stellen op gewenste slag.

Uitklapbare veiligheidssteunen voor montage- of servicewerkzaamheden.

Instelbaar daalventiel zorgt voor een constante daalsnelheid ongeacht de lading.

De geanodiseerde draaipennen en bussen zijn snel en gemakkelijk te vervangen. Onderhoud aan de schaarheftafel kan hierdoor eenvoudig worden uitgevoerd.

CE-markering.

Een slimme control box met mogelijkheden voor het koppelen van diverse accessoires. Voorzien van M12 contacten voor gemakkelijke installatie.

Standaard uitvoering Marco heftafel

Buiten bovengenoemde punten is iedere Marco schaarheftafel standaard voorzien van:

  • Elektrische componenten die voldoen aan beschermingsklasse IP55
  • 24V stuurstroom
  • Drukknoppenkast met 3 meter kabel
  • Drukknopbediening met een constante druk
  • Motor beschermd tegen oververhitting
  • Hijsbouten en -ogen die zorgen voor gemak bij transport en installatie

ALLE MARCO SCHAARHEFTAFELS WORDEN GEPRODUCEERD MET DE HOOGSTE KWALITEIT ONDERDELEN OM ZO EEN HOGE BETROUWBAARHEID, LEVENSDUUR EN VEILIGHEID TE GARANDEREN.