Heftafel onderhoud

Het stopt bij ons niet bij de aanschaf van een schaarheftafel. Net zoals bij alle machines, is het ook belangrijk om uw heftafel goed te onderhouden. Een regelmatig onderhoud zorgt namelijk voor een langere levensduur en scheelt u vooral op de lange termijn veel kosten. Wij bieden daarom standaard onderhoudscontracten die u kunt afsluiten.

Uiteraard zijn niet alle situaties hetzelfde. Juist daarom is het fijn dat u altijd ons serviceteam kunt raadplegen om advies over een geschikt onderhoudsplan in te winnen. Onderhoud aan uw heftafel wordt uitgevoerd door eigen, opgeleide monteurs.

Heftafel reparatie

Helaas kan het gebeuren dat uw heftafel, om welke reden dan ook, niet meer naar behoren werkt. In dat geval kunt u contact opnemen met ons serviceteam zodat we zo snel mogelijk een monteur bij u langs kunnen sturen. U kunt er ook voor kiezen om het storingsformulier in te vullen.

Heftafel onderdelen

Vanuit een onderhoud of reparatie kan het voor komen dat er nieuwe onderdelen nodig zijn. Wij kunnen een groot deel van de heftafel onderdelen uit voorraad leveren. Bij spoedsituaties kunnen we daardoor snel handelen. Bent u op zoek naar een onderdeel voor uw heftafel? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Storing aanmelden