Over ons

Fabriek van Marco AB in Zweden

De Marco schaarheftafel komt uit de fabriek van Marco AB te Zweden. Marco AB is een onderdeel van Marco Group AB, Europa’s toonaangevende fabrikant van heftafels. Ontwikkeling, ontwerp, constructie en productie worden uitgevoerd in de fabriek in Ängelholm, Zweden. Een efficiënte en flexibele productie maakt het mogelijk om te voldoen aan de behoeften van de klant voor zowel standaard als op maat gemaakte heftafels.

MTH Lifttechniek B.V. (Voorheen Marco Lifttechniek B.V.) zorgt sinds 1988 voor het bedienen van de Nederlandse markt.

heftafel fabriek zweden

Missie

Particulieren en bedrijven de optimale oplossing en dienstverlening leveren op het gebied van lifttechniek.

Fusie

Marco Lifttechniek werd al jaren versterkt door de samenwerking met Hymo Nederland. Sinds september 2015 behoort ook Tramétex Lifttechniek tot de onderneming. Drie ondernemingen, die geassocieerd worden met kwaliteit en innovatie binnen de lifttechniek.

Per 1 januari 2017 hebben deze drie firma’s de krachten gebundeld middels een fusie. Deze fusie geeft ons de ruimte om de goede naam verder uit te bouwen. Marco zal zich verder specialiseren in schaarheftafels, Tramétex in liften en Hymo in industriële schaarheftafels. Dit heeft als resultaat dat wij nog meer volume hebben om focus aan te brengen en toch een breed assortiment te leveren.

Kwalitatieve merken, een mooi bedrijf en professionele vakmensen. Dát is MTH Lifttechniek. Aangenaam!

mth lifttechniek logo

Download de heftafel brochure en ontdek de vele mogelijkheden

marco heftafel brochure