Een autolift is dé hefoplossing voor auto’s in garages en autoshowrooms. Maar als u als particulier uw auto of caravan naar een andere verdieping wilt verplaatsen, is dit evengoed mogelijk met een Marco autolift. Wij verkopen autoliften voor elk pand en zowel standaard autoliften als liften op maat.

Heftafel auto

De autoliften van Marco zijn gebaseerd op de schaarheftechniek. Deze techniek bestaat uit schaararmen die een platform omhoog en omlaag brengen. Daarom wordt een autolift ook wel autoheftafel genoemd. De autolift kan zowel in een buitenruimte als een afgesloten ruimte worden geïnstalleerd. Wij hebben liften in het assortiment voor het heffen van een auto exclusief inzittenden, maar ook maatwerkliften waarbij mensen in de auto kunnen blijven zitten tijdens het heffen.

Veilige autolift

Onze autoliften worden ontworpen en geproduceerd door de fabriek Marco AB in Zweden. Marco AB maakt deel uit van Marco Group AB, Europa’s toonaangevende fabrikant van allerlei typen heftafels inclusief de autoheftafel. Bij alle facetten wordt de hoogste veiligheidsnormen gehanteerd, denk hierbij aan de liftdeuren, hekwerken, sensoren voor uw positie op het platform en aanraaklijsten tegen knelgevaar. De afwerking van de deuren gebeurt in alle gevallen op maat, met scharnier-, schuif-, of overheaddeuren, alles met het oog op uw veiligheid. Ook worden uw bestaande toegangsdeuren altijd opgenomen in het besturingssysteem. Marco AB zet alles in het werk om een veilig gebruik van de autoliften te kunnen garanderen.

Autolift op maat of standaard

Marco heeft 11 standaardmodellen die gemiddeld binnen 3 maanden geleverd kunnen worden. Meestal kan volstaan worden met een standaard autolift. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden en opties om uw autolift volledig op uw wensen af te stemmen. Denk hierbij aan de afmeting van het hefplatform, de hefhoogte en de afwerking in de RAL-kleur van uw huisstijl. Voor privégebruik kan de autolift ook geheel worden weggewerkt in de oprit of tuin. Buitenliften zijn altijd maatwerk.

Autolift kopen

De kosten van een autolift liggen waarschijnlijk lager dan u verwacht. Een standaard autolift is namelijk niet veel duurder dan bijvoorbeeld een oprit. Wij informeren u graag persoonlijk verder over de mogelijkheden en bijbehorende prijzen.

U kunt daarvoor contact opnemen met een adviseur via 088 – 234 08 00 of het contactformulier invullen.