Verrijdbare heftafel

Verrijdbare heftafel

U overweegt om een heftafel aan te schaffen en bij voorkeur een uitvoering met wielen? En u bent op zoek naar meer informatie om het juiste model te kunnen vinden? Marco is een leverancier van maar liefst 174 modellen heftafels, waarvan er 77 kunnen worden uitgerust met wielen. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar de beste verrijdbare heftafel voor uw bedrijf.

Wanneer een verrijdbare heftafel?

Een verrijdbare heftafel is ideaal als u een werkplateau nodig heeft dat gemakkelijk verplaatst kan worden en snel en flexibel inzetbaar is. Bijvoorbeeld voor het op de juiste werkhoogte brengen van materialen in een magazijn, in een productieruimte of tijdens transport. Met een mobiele heftafel kunnen zware lasten op een veilige en verantwoorde manier worden opgetild en verplaatst. Er kan efficiënter en sneller worden gewerkt, wat de productiviteit ten goede komt. Daarnaast voorkomen heftafels rug- en knieklachten bij uw medewerkers.

Draagcapaciteit en mobiliteit

Een verrijdbare heftafel wordt overigens ook vaak verrijdbare schaartafel genoemd, omdat de heftechniek is gebaseerd op schaararmen die een platform omhoog of omlaag brengen. De maximum draagcapaciteit van een mobiele heftafel is 2.000 kg. Als u een hoger draagvermogen nodig heeft, komt u uit op een vaste heftafel. De verrijdbare heftafels worden met de hand verreden. Het onderstel is meestal uitgevoerd met twee vaste en twee zwenkwielen van polyurethaan met voetbescherming.

Hydraulische en elektrische heftafel

Alle Marco heftafels zijn elektro-hydraulisch. De hydraulische unit wordt elektrisch aangedreven. Deze aandrijftechniek heeft als voordeel dat er snel veel hefvermogen kan worden geleverd, is betrouwbaar en goed betaalbaar. Het hefplateau kunt u snel en eenvoudig op verschillende hoogtes instellen via een drukknopkast. Extra opties zijn een voetpedaal of drukknopkast met sleutel. De combinatie van een degelijke constructie en een onderhoudsarme hydraulische cilinder zorgt voor een lange levensduur.

Verrijdbare heftafel kiezen

Om gericht te kunnen zoeken naar een goede mobiele heftafel dient u het volgende paraat hebben:

  • gewenste grootte van het platform
  • benodigde tilcapaciteit
  • vereiste hefhoogte

Een platform van een verrijdbare heftafel kan uiteenlopen van 80 x 60 centimeter tot maar liefst 3 x 2 meter. De mobiele heftafels van Marco heftafels zijn inzetbaar voor zwaardere goederen, de capaciteiten variëren van zo’n 400 kilo tot 10.000 kg. Een andere variabele is de hefsnelheid, die bij een heftafel wordt uitgedrukt in het aantal seconden totdat de maximum hefhoogte is bereikt. Deze snelheid is afhankelijk van het type cilinder en het aantal cilinders in combinatie met het vermogen van de hydraulische pomp.

Een verrijdbare heftafel van Marco

Met een mobiele heftafel van Marco koopt u een kwaliteitsproduct van een toonaangevende fabrikant. Onze fabriek in Zweden beschikt over een efficiënt en flexibel productieproces. Marco heeft ruim 70 jaar ervaring met heftafeltechnieken en kan met elke aanvraag snel aan de slag. Ook maatwerk kan vlot in het productieproces worden opgenomen, zonder dat hier een hoge prijsopslag mee gemoeid is. Als u een standaardmodel kiest, kan er vaak uit voorraad geleverd worden.

Verrijdbare heftafel kopen?

Weet u al welke verrijdbare hydraulische-elektrische heftafel u nodig heeft? Of heeft u nog vragen? U kunt voor telefonisch advies contact opnemen via 088 234 0800.

U kunt ook direct uw aanvraag online doen en uw gegevens achterlaten.

Vraag hier uw eigen verrijdbare heftafel aan!