header picnic

Picnic supermarkt

Picnic is een online supermarkt met een gratis bezorgdienst. Bij de oprichting in 2015 waren er slechts vier bestelwagens in gebruik. Het bedrijf is nu het snelst groeiende in het land, met meer dan 800 voertuigen op 70 locaties.

De bestellingen worden geleverd in milieuvriendelijke, elektrische voertuigen (EPV’s). De compactheid van het voertuig stelt hen in staat om fysiek dichtbij de afleveradressen te komen, wat vooral bezorging in de grotere steden vergemakkelijkt.

Heftafel voor beladen van de voertuigen

In de distributiecentra worden de bestellingen in de voertuigen geladen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van heftafels van MTH Lifttechniek. De heftafels zorgen ervoor dat ladingen van de grond naar de laadhoogte van de EPV worden gebracht.

Belangrijke punten waar aan gedacht is tijdens het creëren van een geschikte oplossing zijn:

  • Laadkleppen waarmee trolleys de EPV kunnen binnengaan zonder trillingen te veroorzaken die deze kunnen destabiliseren.
  • Afschermingen die voorkomen dat lasten tijdens het heffen van het platform vallen, waardoor de veiligheid voor personeel en goederen wordt verbeterd.
  • Eenvoudige maar effectieve stops om achteruit te rijden, wat tijd en arbeid bespaart

Door het creëren van de totaaloplossing voor Picnic, is de veiligheid verbeterd en de efficiëntie met maar liefst 60% verhoogt. Dit levert enorme besparingen op voor Picnic, wiens hele bedrijfsconcept is gebouwd op efficiënte logistiek.

Foto’s

Vragen over een heftafel?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen spoedig contact met je op.