Palletheffers in vele varianten 

Onze palletheffers, ook wel heftafels of goederenheffers genoemd, zijn bij uitstek geschikt om goederen makkelijk te verplaatsen. Onze klanten gebruiken deze heftafels vooral in magazijnen en werkplaatsen.

Specialist voor standaard en maatwerk-palletheffers

Wij zijn dé specialist voor standaard en maatwerk-palletheffers. Dagelijks worden onze hefoplossingen gebruikt voor productiesystemen, laden en lossen en ergonomisch werken. Onze palletheffers, die in Zweden worden geproduceerd, staan bekend om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Op onze website kunt u alle standaard schaarheftafels bekijken en een offerte opvragen. Voor een maatwerkoplossing staan onze adviseurs voor u klaar.

Industriële heftafels

De industriële heftafels zijn speciaal ontworpen voor zware bedrijfsomstandigheden.

Onze laagbouw heftafels zijn uitermate geschikt voor productie en opslagruimtes, waarbij bedienend personeel de goederen in de juiste positie en op de juiste hoogte kan brengen. En onze speciale laad-los heftafel wordt gebruikt voor het laden en lossen van voertuigen. Deze heftafel overbrugt het niveauverschil tussen het voertuig en de vaste laad- en losplaats.

Palletheffers met een dubbel horizontaal scharenstel

Verder beschikken wij over palletheffers waarbij een ergonomische werkhoogte belangrijk is of die standaard zijn uitgevoerd met een dubbel horizontaal scharenstel om een langer platform te creëren. Andere heftafels uit ons assortiment worden toegepast als goederenlift, werkplatform en palletlader. Heeft u een hogere hefhoogte nodig? Wij hebben heftafels in ons assortiment met een dubbel verticaal scharenstel.

Ergonomisch en economisch een juiste investering

Voor al onze goederenheffers geldt dat zij zowel ergonomisch als economisch een juiste investering vormen. De in hoogte verstelbare platforms brengen zware en omvangrijke lasten op een correcte werkhoogte.

Accessoires voor palletheffers

Onze palletheffers kunnen wij voorzien van diverse accessoires. Denk hierbij aan een wielframe waarmee de heftafel verplaatst kan worden. Of aan een railchassis, die de heftafels lineair verrijdbaar maakt. Verder bieden wij veiligheidskleppen die het afrollen van ladingen op wielen voorkomen, en laadkleppen die de ruimte tussen het bovenblad van de heftafel en de laadvloer van de vrachtwagen overbruggen. Andere accessoires zijn draaiplateaus, hydraulische penvergrendeling en een pallettruckframe voor het eenvoudig verplaatsen van de heftafel middels een pallettruck.

Meer informatie over palletheffers

Kijk voor alle soorten palletheffers, heftafels en goederenheffers hier of mail voor een offerte. Ons assortiment aan standaard palletheffers, heftafels en goederenheffers is toereikend voor het maken van elke keuze. Wilt u niettemin advies, bel ons dan gerust. Wij informeren u graag over de verschillen in palletheffers en kunnen de palletheffer snel leveren.