Goederenlift prijzen

Goederenlift prijzen

Onze goederenliften, ook wel goederenplatformliften genoemd, kunnen wij zowel op maat als standaard leveren. Bepalend hiervoor is de maatvoering en de toepassing. Ook het veiligheidsaspect kan invloed uitoefenen op het advies dat wij onze klanten in dit kader verstrekken. Er mag immers geen val- of knelgevaar zijn voor mensen. Hierbij houden wij rekening met de richtlijn NEN-1570.

Goederenlift voor personen

Een goederenlift is een machine die goederen verticaal vervoert. In een goederenlift met personenbegeleiding mogen ook mensen worden vervoerd. Wij bieden veel verschillende typen goederenliften. Een greep: kleingoederen-, service-, banden-, horeca-, expeditie- en magazijnliften. Voor al onze types klik hier.

Snelle levertijden goederenliften

Onze klanten profiteren met onze goederenliften van vele voordelen. Naast de snelle levertijden bieden wij een gunstige goederenlift prijs/kwaliteit verhouding en is er veel keuze als het gaat om maten, typen en RAL kleuren. Mocht je veel buiten werken met onze goederenliften, dan is het ook mogelijk om de goederenlift geschikt te maken voor buiten.

Goederenlift prijs

De prijzen van onze goederenliften zijn nooit afhankelijk van kwaliteit, want wij garanderen altijd de beste kwaliteit. De goederenlift prijs is wel afhankelijk van onder andere de specificaties, het type, of de lift voor binnen- of buitengebruik is bestemd, de snelheid en accessoires zoals hekwerken, aansluitingen op roldeuren.

Maatvoering goederenliften

Voor elke ruimte hebben wij een passende goederenlift. Welke maatvoering is gewenst en wat is de ruimte waarin de lift moet komen? De derde vraag die belangrijk is: voor welke goederen gaat de lift gebruikt worden? Als wij op die vragen antwoorden hebben, kunnen we een goederenlift op maat maken.

Meer informatie over goederenliften

Meer informatie: wilt u meer informatie klik dan hier of bel.