Servicedienst

Door een regelmatig onderhoud aan uw lift wordt de kans op storingen verkleind, is de lift veiliger in gebruik en zijn de onderhoudskosten op de lange termijn veel lager. Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik wordt u een onderhoud frequentie geadviseerd. Onze servicedienst staat tot uw beschikking.

Onderhoudscontract

Wij bieden verschillende onderhoudscontracten aan. Dit is afhankelijk van de installatie, omgevingsfactoren, gebruiksfrequentie enz. Wij kunnen u hierbij uiteraard goed adviseren. Onze serviceafdeling zal zorg dragen voor een vakkundige aanpak. Vergeet niet dat u als eigenaar van de installatie verantwoordelijk bent voor een goed onderhoud. Wij pretenderen dat dit bij Marco Lifttechniek in goede handen is.

Garantie

Marco Lifttechniek garandeert nieuwe lift installaties gedurende de tijd van 12 maanden na oplevering. d.w.z. dat alle onderdelen, waaraan gedurende dat termijn, door ondeugdelijke constructie, enig gebrek mocht ontstaan, kosteloos zal herstellen, of wel door andere zal vervangen. Deze garantie is alleen van kracht indien de installatie door ons wordt onderhouden, tenzij schriftelijk anders wordt overeengekomen. De garantie geldt niet bij verkeerd gebruik, verkeerd beladen of als onvoldoende zorg te wijten is. Onze Leverings- en verkoopvoorwaarden sturen wij op verzoek kosteloos op.