De behoefte aan lichtgewicht en compacte hijsoplossingen groeit. Meer compacte hefoplossingen bieden zowel directe als indirecte besparingen. De kleinste heftafel op de markt, de M0, is daarom nu nog compacter.

De kleinste heftafel nog compacter maken

Het projectteam bedacht een manier om de hydraulische eenheid in de heftafel te integreren, waardoor deze in het algemeen compacter werd. Minimale ruimte, maximale besparingen – dat is waar we naar op zoek zijn. Dat hebben we bereikt met de nieuwe M0.

De nieuwe M0 is niet alleen compacter gemaakt, maar ook robuuster dan het klassieke model. Er is dikker staal gebruikt voor de schaar, wat de stabiliteit verbetert, vooral lateraal. Het voordeel hiervan is minder risico op letsel voor operators en minder risico op schade aan vallende goederen.

Snelle installatie en milieuvriendelijke verzending

De nieuwe constructie en grotere compactheid maken de installatie van de nieuwe M0 eenvoudiger dan ooit. Dankzij de ingebouwde hydraulica kunt u de tafel eenvoudig positioneren, aansluiten en inschakelen. Het is niet nodig om extra bekabeling voor de hydraulica te installeren of de werkvloer aan te passen. Nog een groot voordeel is het feit dat de tafel minder ruimte in beslag neemt bij verzending. Hij maakt daardoor ruimte vrij voor andere goederen en vermindert de totale CO2-uitstoot, iets dat goed is voor ons allemaal.