Mini heftafel

Mini heftafel

Mini heftafels zijn in sectoren die gebruikmaken van magazijnen en werkplaatsen vaak superhandig. Ze zijn wendbaar en nemen weinig ruimte in beslag, maar ondertussen kunnen ze verrassend veel gewicht heffen. Verder zijn ze makkelijk in gebruik en zijn deze heftafels verkrijgbaar tegen een concurrerende prijs.

Mini heftafel: klein maar dapper

Onze mini heftafels, die stuk voor stuk klein maar dapper zijn, zijn sinds de introductie jaren geleden onverminderd populair. Ze nemen uw medewerkers een enorme last uit handen en overbruggen behoorlijke hoogtes. Voor ons is het belangrijk te weten waar u de mini heftafel voor gaat gebruiken. Zo moet onder andere het gewenste draagvermogen bekend zijn voor een juiste advisering. Het draagvermogen varieert per mini heftafel.

Mini heftafel op maat

Wanneer is een mini heftafel voor uw werkzaamheden toereikend? Om die vraag te kunnen beantwoorden is het voor ons belangrijk te weten waar u die voor gaat gebruiken, maar ook waar u die gaat gebruiken. De mini heftafel neemt weinig vloeroppervlak in beslag. Is dat belangrijk? Zo niet, dan is een grotere heftafel wellicht raadzamer. De mini heftafel is zeer gebruikersvriendelijk.

Kleine heftafels dé oplossing

Onze kleine heftafels zijn de oplossing voor alle hef- en tilproblemen in alle bedrijfstakken. In ons assortiment hebben wij ook laagbouw heftafels. Deze zijn bij uitstek geschikt voor situaties waarbij bedienend personeel de goederen in de juiste positie en op de juiste hoogte kan brengen.

Heftafel prijs

Maar wat is de prijs nou van een heftafel ook wel mini heftafel genoemd? De heftafel prijs is van meerdere factoren afhankelijk. Nodig ons daarom geheel vrijblijvend uit voor een gesprek via de mail of de telefoon of vraag direct een offerte aan en wij geven u de heftafel prijs. Wij adviseren u graag. Uiteindelijk zijn we gebaat bij tevreden klanten en dat zijn om te beginnen de klanten die aan de hand van ons advies de juiste keuzes hebben gemaakt.