Loading dock

Een loading dock of platform dock is een heftafel ontworpen voor het laden en lossen van goederen. Met het gebruik van een loading dock optimaliseert u het transportproces door de hoogte tussen een vrachtwagen of een bestelwagen en een laad- en losplaats te overbruggen. De lift is nauwkeurig in hoogte verstelbaar, voor optimaal gebruiksgemak.

Stevig ontwerp

Het loading dock is ons stevigste ontwerp heftafel. De hoge kwaliteit van de gebruikte materialen zorgt voor maximale stabiliteit en robuustheid. Dit model is dan ook geschikt voor zware ladingen tot wel 10.000 kg. Ook is een loading dock geschikt om onder alle weersomstandigheden te gebruiken, hoe onstuimig ook. Door toevoeging van laadkleppen zijn goederen makkelijk op het platform dock te laden.

Accessoires

Het loading dock is modulair, waardoor het uit te rusten is met een grote keuze aan accessoires. U kunt de precieze uitvoering aanpassen aan het soort lading dat u vervoert. Bij gebruik van rolcontainers is de lift bijvoorbeeld uit te breiden met afrijbeveiliging, zodat de containers er niet af rollen. Ook verschillende veiligheidshekken of afscherming van het scharenstel behoren tot de mogelijkheden. Dit zijn slechts enkele van de opties. In overleg met u kunnen wij een loading dock ontwerpen dat perfect aansluit op uw situatie.

Topkwaliteit

Met onze heftafels kiest u voor een gegarandeerd veilige en betrouwbare manier van laden en lossen. Niet voor niets hebben wij al ruim 70 jaar ervaring met het produceren van tafelliften voor uiteenlopende industrieën. Bij de productie hiervan stellen wij hoge eisen aan kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en levensduur.

Weet u al welk loading dock of platform dock voor u geschikt is? Graag informeren wij u over de mogelijkheden in uw situatie. Wij bieden voor ieder transport een passende laadoplossing op maat. Neem snel contact op voor meer informatie.