De betrouwbare oplossing voor woningen, appartementen, winkels, kantoren etc. De personenliften van Marco Lifttechniek zijn in meerdere situaties in te zetten. Woningen, appartementen, winkels, kantoren etc. Overal zijn onze personenliften in te zetten. De afmetingen van de personenlift zijn volledig op uw situatie af te stemmen. Te plaatsen bij een putdiepte vanaf slechts 120mm en daardoor is de personenlift bijna overal inzetbaar.

Personenlift type Elfo

De volwaardige cabinelift met minimale bouwkundige aanpassingen

Het revolutionaire model Elfo maakt het mogelijk om nu ook in uw woonhuis, winkel, kantoorpand etc. een volwaardige personenlift te plaatsen.

De personenlift type  Elfo is zodanig ontwikkeld dat niet langer gekeken hoeft te worden naar standaard maten van de lift zelf, maar naar de maatvoering van uw ruimte en de beschikbare locatie voor de lift. De cabinematen van de Elfo personenlift kunnen aangepast worden naar elke denkbare maatvoering zonder dat dit bijzondere kosten met zich meebrengt.

De Elfo is uit te voeren als een personenlift met open cabine, cabine deuren (met als voordeel een volledig automatisch werkende lift).

De personenlift type Elfo is leverbaar in bijna elke gewenste maatvoering. Deze hydraulische cabinelift is dan ook één van de weinige personenliften op de markt die zich aanpast aan uw ruimte en niet andersom.

Maximale cabineafmeting : 1100 x 1400 mm (breedte x diepte)

Technische specificaties
AandrijfsysteemHoogwaardige hydraulische installatie
Nominale snelheidmax. 0.15 m/s
BedieningKeuze uit overname of vasthoudbediening
Technische conformiteit2006/42/EC
Nominale belasting300 – 500 kg
Aantal stopplaatsenmax. 6
Deur afmetingenafhankelijk van model, standaard hoogte 2000 mm
Put130 mm
SchachtBouwkundig of met zelfdragende schacht te leveren
OmgevingBinnen of buiten
Aandrijving1-fase 230V 50 Hz/16A traag
NooddaalsysteemStandaard hydraulisch nooddaalsysteem