U zoekt een brancardlift maar wilt graag zo min mogelijk bouwkundige aanpassingen? Wij hebben de oplossing. Onze brancardliften worden standaaard met zelfdragende schacht geleverd en er zijn geen externe machinekamers benodigd. De brancardlift van Marco Lifttechniek voldoet aan de richtlijnen die zijn opgenomen in het bouwbesluit.

Brancardlift type A-1000

De flexibele brancardlift. Meerdere maten en uitvoeringen beschikbaar.

De brancardlift type A-1000 is vanwege de liftput van slechts 100mm en de zelfdragende schacht toe te passen in vele situaties, zonder daarbij ingrijpende bouwkundige voorzieningen te treffen. De brancardlift type A-1000 wordt ook toegepast als goederenlift in magazijnen. Vanwege de mogelijkheid tot het creëren van maatwerk, is de lift zeer geschikt wanneer de beschikbare ruimte een afwijkende afmeting heeft.

De brancardlift wordt geleverd met een zelfdragende stalen schachtconstructie opgebouwd uit sandwichpanelen met een zeer onderhoudsvriendelijke gelamineerde kunststof coating. Zo zijn o.a. vingerafdrukken niet zichtbaar. Wanneer u een transparante uitstraling wenst, is het mogelijk om de liftschacht uit te voeren met glaspanelen.

Standaard is de brancardlift A-1000 uitgevoerd met een elektrische nooddaalfunctie. Met deze nooddaalfunctie is de lift altijd naar een onderliggend niveau te besturen. Erg handig in geval van bijvoorbeeld een stroomstoring.

Specificaties brancardlift
AandrijfsysteemGepatenteerd spindel/moer systeem
Nominale snelheidMax. 0.15 m/s
BedieningVasthoudbediening op het platform
Overnamebediening bij de schachtdeuren
Technische conformiteitEN81-41
Maximale hefhoogte13 m
Nominale belastingMax. 1000 kg
Deur afmetingenAfhankelijk van model, standaardhoogte 2000 mm (max. 2300mm mogelijk)
Put50 mm (bij oprijdplaat is er geen put vereist)
OmgevingBinnen
Aandrijving3-fase 400V 50 Hz
NooddaalsysteemStandaard elektrisch nooddaalsysteem
Stuurspanning24V
Motor2.2 kW