Een autolift is de oplossing wanneer u uw auto naar een hoger of lager niveau wil verplaatsen. Onze autolift is verkrijgbaar in iedere gewenste afmeting en draagvermogen. De meest gangbare afmetingen zijn bij ons gestandaardiseerd. Niet alleen is onze autolift een praktische oplossing: ook op economisch en promotioneel gebied geeft de lift een meerwaarde aan uw bedrijf of woning.

Marco autolift

De betrouwbare autolift voor uw bedrijf of woning

Onze autolift kan zowel in een open als afgesloten omgeving worden geïnstalleerd. Zelfs wanneer u binnen in uw pand beperkte ruimte heeft, kunnen wij de lift zo aanpassen dat deze als buitenopstelling geplaatst kan worden. We bieden oplossingen voor het heffen van auto’s inclusief en exclusief inzittenden.

Zoals bij al onze liften staat ook de veiligheid van onze autolift hoog in het vaandel. Dankzij op maat gemaakte hekwerken, scharnierdeuren, schuifdeuren of overheaddeuren kunnen wij uw lift volledig veilig afwerken. Ook nemen wij eventueel uw bestaande of nieuwe te realiseren toegangsdeuren in het besturingssysteem op.

Er zijn tal van mogelijkheden en opties om de autolift volledig naar uw wens te fabriceren. Neem contact op of vul de offerte aanvraag in om in contact te komen met één van onze adviseurs. Wij adviseren u graag en helpen u een veilige en betrouwbare oplossing te vinden.