Hydraulische heftafels gaan langer mee

Hydraulische heftafels zijn er bij Marco voor al uw wensen. Al onze heftafels zijn namelijk elektro-hydraulisch. Bovendien zijn deze hydraulische heftafels uiterst betrouwbaar en ook heel gunstig geprijsd. Wij voorzien onze heftafels van de hoogste kwaliteit onderdelen. Daarmee kunt u veilig met deze heftafel werken. Dankzij de onderhoudsarme hydraulische cilinder hebben deze heftafels een lange levensduur.

Wilt u meer weten over onze hydraulische heftafels? Stuur dan een mail of pak de telefoon, zodat wij u het beste advies kunnen geven!

Meerdere doeleinden

Hydraulische heftafels kunnen voor meerdere doeleinden worden ingezet. Ze komen vaak voor in werkplaatsen en garages, maar ze kunnen ook ingezet worden om materialen naar een andere verdieping te brengen.

De hydraulische heftafel is via een drukknopkast snel en eenvoudig op verschillende hoogtes in te stellen. Daarnaast zijn er nog enkele opties, zoals een uitvoering met een voetpedaal en een drukknopkast met sleutel. De hydraulische unit is uitgerust met een transparante tank, waardoor het oliepeil makkelijk te controleren valt. Standaard bevat deze unit een overdruk ventiel. Ook zijn er filters ingebouwd om het geluidsniveau zo laag mogelijk te houden.

Veiligheid staat voorop

Veiligheid staat bij Marco hoog in het vaandel. Daarom worden onze hydraulische heftafels ook uitvoerig getest. Hierdoor kunnen wij veiligheid voor gebruikers garanderen. Onze hydraulische tafels voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en dus ook aan de hoogste veiligheidsnormen.

Ons assortiment bevat diverse modellen hydraulische heftafels. Een standaardmodel kunnen wij vrijwel altijd uit voorraad leveren. Maatwerk, al naar gelang uw wensen, behoort ook tot de mogelijkheden. Dit kan snel in het productieproces worden opgenomen. Nog een voordeel hiervan is, dat het niet eens gepaard gaat met een hoge prijsopslag. Hoe mooi is dat?

Wilt u meer informatie, bel of mail ons! Als u er al uit bent welke hydraulische heftafel u nodig hebt, vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan!