Heftafel van Marco

Heftafel van Marco

U bent op zoek naar een heftafel voor de toevoer naar uw productielijn? Naar een heftafel die het hoogteverschil tussen de laad- en losplaats en de vrachtwagen kan overbruggen? Of een ergonomische heftafel zodat u makkelijk de juiste werkhoogte kunt creëren voor magazijn- en productiewerk? Met de heftafels van Marco komen al deze oplossingen in beeld én nog veel meer.

Schaartafel of heftafel

Of u het nu heeft over heftafel, schaartafel, schaarheftafel of schaarlift, het gaat om één en dezelfde liftoplossing. De basistechniek bestaat uit de schaararmen die een platform omhoog en omlaag brengen. Met twee scharenstellen naast elkaar kan een heel breed of lang platform gerealiseerd worden, bijvoorbeeld voor het heffen van zware balken. Door twee of meer scharenstellen op elkaar te zetten, kan een enorme hefhoogte bereikt worden. En alles wat daartussen zit, kan Marco eveneens voor u verzorgen!

Welke heftafel heeft u nodig?

Marco heeft zijn heftafels onderverdeeld naar toepassingen, zodat u meer inzicht krijgt in welk type voor u geschikt zou kunnen zijn.

Soorten heftafels

  • Industriële heftafel: Toevoer productielijn/rollerbaansysteem
  • Ergonomische heftafel: Ergonomische werkplek voor productie en opslag
  • Laagbouw heftafel: Productie/opslag, lage bouwhoogte en grotere capaciteit
  • Laad-los heftafel: laden en lossen van voertuigen
  • Economic Line heftafel: Multi-inzetbaar, maar geen maatwerktoepassingen
  • Dubbelschaars horizontaal: Toevoer productielijn en productiewerk, langer platform
  • Dubbelschaars verticaal: Als werkplatform, palletlader met hogere hefhoogte
  • Autolift: Heffen van auto’s, exclusief of inclusief inzittenden

Marco heeft een heel ruim assortiment aan standaard heftafels, u kunt uit maar liefst 174 verschillende modellen kiezen! Op basis van uw eisen qua soort heftafel, hefhoogte, platformomvang, capaciteit en dergelijke kan snel het juiste model geselecteerd worden. Verder heeft u keuze uit vele accessoires, zodat de schaarlift helemaal aan uw wensen kan voldoen.

Denk hierbij aan een uitbreiding met veiligheidskleppen, laadkleppen of een draaiplateau.

Maatwerk heftafel

Vaak kunnen aanvullende wensen met de extra accessoires worden opgelost. Bijvoorbeeld door het toevoegen van een wielframe als de heftafel makkelijk verplaatst moet kunnen worden. Of met een laadklep die de ruimte overbrugt tussen het bovenblad van de heftafel en de laadvloer van de vrachtwagen. Maar soms heeft de klant wensen die boven een standaard heftafel uitstijgen. Bijvoorbeeld een afwijkende platformgrootte, gewichtscapaciteit of hefhoogte. Onze flexibele productielijnen maken het mogelijk om een maatwerk heftafel te produceren zonder hoge meerkosten.

Heftafel kopen

Marco heeft ruim 70 jaar ervaring in de verkoop en productie van heftafels. Het ontwikkelen, ontwerpen en produceren van de heftafels worden door onze fabriek in Zweden uitgevoerd. Alles, zelfs het kleinste onderdeel, voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Dat betekent dat de heftafels lang meegaan, tegen geringe onderhoudskosten. Voor dit onderhoud kunt u eveneens bij Marco terecht.

Wilt u snel uw heftafel kopen en geleverd krijgen? Neem dan direct contact op met één van onze adviseurs via 088-234 0800 of stuur een mail via info@mthlifttechniek.nl.