Heftafel kopen

Heftafel kopen

Wie een heftafel wil kopen, kan niet om Marco heen!

De heftafel van Marco is een betrouwbare liftoplossing voor uiteenlopende situaties. Zo kunnen ze worden ingezet om ergonomische werksituaties te creëren, bij productielijnen of voor het optimaliseren van distributiekanalen. Wilt u een heftafel kopen, dan kunt u niet om Marco heen. Onze heftafels zijn ware krachtpatsers. Wij beschikken immers over vele decennia ervaring op het gebied van heftafels.

Standaard heftafels

Wij bieden een uitgebreid scala aan standaard heftafels, die voor veel situaties geschikt zijn. Eigenlijk kan een onderneming niet meer zonder heftafel voor de interne logistiek. In veel magazijnen en werkplaatsen wordt al jaren naar tevredenheid gewerkt met onze elektrische heftafels. Hoe dan ook, de kans is bijzonder groot dat wij een standaard model hebben dat passend is voor uw situatie. Als u een van onze heftafels wil kopen, dan kunt u dat zien als een duurzame investering.

Heftafel op maat

Mocht het zo zijn dat we geen standaardmodel hebben dat voor uw situatie van toepassing is, dan is er nog geen man overboord. Wij zijn ook in staat om een heftafel helemaal op maat naar uw wensen te produceren. Onze ervaren adviseurs komen vrijblijvend langs om uw wensen aan te horen en brengen uw situatie ook goed in kaart. Dit geeft hen de gelegenheid om u van een gedegen advies te voorzien. Wordt het toch een standaard model of is het beter om een heftafel op maat te laten maken? Mail of bel ons en wij lossen het voor u op!

Accessoires

De heftafels van Marco zijn standaard al voorzien van een groot aantal componenten, maar wij kunnen u ook de nodige accessoires aanbieden om uw heftafel een meerwaarde te geven. Wat te denken van hekwerken voor de veiligheid van uw medewerkers, draaiplatforms of een wielframe om de heftafel verrijdbaar te maken. Wilt u nog meer over deze accessoires weten? Wij vertellen u er graag over.

Bent u eruit en wilt u een heftafel kopen? Neem dan snel contact met ons op, zodat wij u van een passende offerte kunnen voorzien. Weet u nog niet precies welke heftafel geschikt is voor uw situatie? U kunt altijd contact opnemen met één van onze adviseurs om de mogelijkheden voor uw situatie door te nemen.