Heftafel elektrisch: echte krachtpatsers

Ons bedrijf beschikt over een zeer uitgebreid assortiment. Onze heftafel , al dan niet mobiel, zijn echte krachtpatsers, die makkelijk in het gebruik zijn en verder uitblinken in ergonomie en draagvermogen. Het in hoogte verstelbare platform brengt zware en omvangrijke lasten op een correcte werkhoogte.

Heftafel elektrisch voor interne logistiek

Elektrische heftafels spelen een prominente rol in de interne logistiek van ondernemingen. Daar waar magazijnen en werkplaatsen zijn, zijn onze elektrische heftafels niet meer weg te denken. Omdat ons assortiment zo groot is, is een goed advies van groot belang. Onze ervaren mensen komen graag bij u langs om op locatie uw wens aan te horen en de situatie in kaart te brengen.

Heftafels met accessoires

Wij hebben eenvoudige instapmodellen, maar ook kwalitatief hoogwaardig maatwerk en uiteraard alle varianten die daartussen inzitten. Bedenk ook dat elke heftafel uitgebreid kan worden met tal van accessoires. Voorbeelden hiervan zijn: draaiplatforms, kantelinrichtingen, leuningen, valbeveiligingen, accuaandrijving, verrijdbaar en soort bediening (hand- of voetbediening).

Heftafel elektrisch is efficiënt

Als je met veel zware producten werkt is het aanschaffen van een elektrische heftafel van essentieel belang. In het belang van ieders gezondheid is het gebruik van deze heftafels in veel gevallen zelfs noodzakelijk. Het komt de efficiency van het werk ten goede, evenals het plezier. Want werken zonder gezondheidsrisico’s is een stuk fijner.

Ruim assortiment elektrische heftafels

U zult zich verbazen over ons ruime assortiment. Gezien hun prestaties zullen zij voor u absoluut een duurzame economische investering vormen. Laat u vrijblijvend door ons informeren. Bel of mail en wij nemen snel contact met u op. Uiteindelijk willen wij u graag een passende offerte aanbieden.