Hefplateau

Onze hefplateaus zijn stuk voor stuk veelzijdige werkmontagebanken waarmee een platform middels een scharenstel verticaal of in sommige gevallen horizontaal bewogen wordt. Kijk en vergelijk onze modellen hier.

Hydraulische heftafel multifunctioneel

Onze hydraulische heftafels zijn multifunctioneel. Anders gezegd, ze zijn voor allerlei toepassingen geschikt. In werkplaatsen, garages, maar ook als goederenlift om materialen naar een andere verdieping te brengen. Tevens worden onze heftafels ingezet in diverse machines om hoogtes te overbruggen.

Hydraulische heftafel uitvoerig getest

Onze hydraulische hefplateaus zijn uitvoerig getest, waardoor de veiligheid voor de gebruiker is gegarandeerd. Veilig werken staat ook in uw bedrijf voorop. U verschaft uw medewerkers dan ook alleen die middelen en tools die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en veiligheidsnormen. Wanneer we kijken naar deze aspecten met betrekking tot de hefplateaus uit ons assortiment, dan kunnen we met trots melden dat alle tafels aan deze strenge eisen en normen voldoen.

Ergonomische en economische heftafels

Al onze hefplateau’s zijn zowel ergonomisch als economisch een juiste investering. Het hoogte verstelbare platform brengt zware en omvangrijke lasten op een correcte werkhoogte. We bieden ook hefplateau’s aan die in een put kunnen worden gemonteerd en mobiel kunnen worden gemaakt. Het mobiel maken geschiedt door het bevestigen van een verrijdbaar onderframe of een verhoogd basisframe. Hierdoor is het hefplateau, met behulp van een palletheffer of heftruck, makkelijk te verplaatsen.

Laad-los hefplateau

Een laad-los hefplateau word gebruikt voor het laden en lossen van voertuigen. Deze heftafel overbrugt het niveauverschil tussen het voertuig en de vaste laad- en losplaats. De laad- en loshefplateaus zijn zo uitgevoerd dat ze zowel voor een binnen als een buitensituatie geschikt zijn. Ook lastige laad-losomstandigheden zoals puntbelasting is voor deze heftafel, ontworpen voor bedrijfsomstandigheden waar precisie en betrouwbaarheid een grote rol spelen, geen probleem.

Meer informatie over onze hydraulische heftafel

Meer informatie over onze hydraulische hefplateaus, bel of mail ons. Wilt u een offerte aanvragen, klik dan hier.