De vele voordelen van onze palletliften

De vele voordelen van onze palletliften

Onze palletlift, bij de doelgroep ook bekend als de magazijnlift, heeft zich enorm ontwikkeld. Deze is steeds sneller en efficiënter geworden. Daar kunt u nu van profiteren. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Automatische palletliften

Onze automatische palletliften heffen al uw goederen en artikelen zonder een centje pijn. Bovendien is onze palletlift makkelijk te bedienen en zijn er geen gezondheidsrisico’s voor uw medewerkers. Ook zijn er geen beperkingen ten aanzien van de bouwhoogte van onze palletliften. Dat betekent dat de volledige plafondhoogte van het gebouw kan worden benut. Al onze palletliften zijn bedoeld om goederen en artikelen op de juiste plaats te krijgen. Door de efficiency waarmee dat gebeurt is de palletlift kosten- en tijdbesparend.

Veiligheid van de palletlift of magazijnlift

Onze palletliften of magazijnliften kunnen worden voorzien van een hekwerk. Hiertoe kan uit veiligheidsoverwegingen worden overgegaan maar dit hekwerk kan ook dienen om de toegang door onbevoegden tegen te gaan. In elk geval is het mogelijk om al onze palletliften of magazijnliften uit te rusten met zo’n beveiliging. Hierdoor kunnen uw medewerkers zonder risico werken.

Gebruiksgemak van de palletlift

Bovendien zullen uw medewerkers met veel plezier aan de slag gaan met de palletlift, vanwege het gebruiksgemak. Onze palletliften zorgen verder voor een optimale ergonomie op de werkplek (bukken en klimmen op ladders is niet meer nodig) en maken bijvoorbeeld het magazijnbeheer een stuk gemakkelijker.

Maak kennis met onze palletlift

Het is meer dan de moeite waard om kennis te maken met de voordelen van onze palletlift. Onze specialisten staan u graag te woord en vertellen u alles over de soorten en de mogelijkheden. Bel of mail ons gerust voor vragen en het aanvragen van offertes. We komen desgewenst bij u langs om de situatie in kaart te brengen en u van passend advies te voorzien.