De elektrische heftafels van Marco zijn echte krachtpatsers

De elektrische heftafels van Marco zijn echte krachtpatsers

Elektrische heftafels spelen een belangrijke rol in de interne logistiek van ondernemingen. In magazijnen en werkplaatsen kan men niet meer werken zonder elektrische heftafels. Marco biedt dan uitkomst met een elektrische heftafel. Dit zijn ware krachtpatsers, die niet alleen uitblinken in makkelijk gebruik maar ook goed scoren op het gebied van ergonomie en draagvermogen. Het in hoogte verstelbare platform brengt zware en omvangrijke lasten op een correcte werkhoogte. Onze ervaren specialisten willen graag bij u op locatie uw wens aanhoren en de situatie in kaart brengen, om vervolgens met een gedegen advies te komen. Maak hiervoor dan een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs!

Noodzaak

Een elektrische heftafel is zeker geen overbodige luxe. Wanneer er veel met zwaar materiaal wordt gewerkt, dan is een elektrische heftafel van Marco met het oog op de gezondheid zelfs noodzaak. Werken zonder gezondheidsrisico’s is immers een stuk aangenamer. Niet alleen wordt het werk dan efficiënter uitgevoerd, het komt de sfeer op de werkvloer ook ten goede.

Assortiment

Wie op zoek is naar elektrische heftafel is bij Marco aan het juiste adres. Ons assortiment heftafels, al dan niet mobiel, is enorm uitgebreid. Dit loopt uiteen van eenvoudige instapmodellen tot kwalitatief hoogwaardig maatwerk en alles wat daartussenin zit. Elke heftafel van Marco kan ook nog eens worden uitgebreid met tal van accessoires. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld draaiplatforms, kantelinrichtingen, leuningen, valbeveiligingen, accuaandrijving of verrijdbaar. Het is mogelijk om een keuze te maken tussen hand- en voetbediening. U zult verbaasd staan over de vele modellen elektrische heftafels die wij kunnen aanbieden. Zij vormen absoluut een duurzame investering voor uw bedrijf. Wilt u zich eens vrijblijvend laten informeren, mail of bel ons dan. Wij nemen snel contact op, want het is ons streven om u van een passende offerte te voorzien.